Horse Care Center

'PAARD EN RUITER NATUURLIJK IN BALANS'

FILOSOFIE

Een gezonde geest in een gezond lichaam. De uitdrukking is alom bekend. We streven er als mensen naar, maar kunnen dit net zo makkelijk doortrekken naar onze paarden. Immers, alleen als je paard fysiek en mentaal in orde is, krijg je daar als ruiter/eigenaar maximaal plezier en rendement voor terug en dan maakt het niet uit of we over een (top)sportprestatie of bosrit praten. Het is daarom dat we bij het Hamco Horse Care Center wat betreft het welbevinden van het paard vooral oog hebben voor het totaalplaatje en gebruik maken van expertise vanuit diverse invalshoeken.

De basis vormt het eerste consult. Het paard wordt bij ons onderzocht en naar gelang de bevindingen wordt een advies uitgebracht, met daarin eventuele vervolgstappen om tot het gewenste resultaat te komen. Aangezien we de mens zien als de grootste factor van invloed op het paard kan het in sommige gevallen van belang zijn om de combinatie die de ruiter/eigenaar vormt met het paard mee te nemen in het advies. Ook dit valt voor het Hamco Horse Care Center onder het totaalplaatje van goed paardenmanagement.

Tot slot willen we graag met een ieder meedenken over een passende oplossing. Of je nu met een shetlander komt of met een (top)sportpaard, we streven ernaar om binnen de mogelijkheden en het beschikbare budget een zo goed mogelijk advies en op maat gemaakte behandeling te geven.