Hamco-Muscle

Hamco-Muscle

Maak kennis met onze Hamco-Muscle!

Voordelen

Enkele eigenschappen van Hamco Muscle:

  • Snel herstel na inspanning
  • Bevat extra vitamine E en organisch selenium
  • Met essentiële aminozuren en eiwitten.
  • Bevordert de spieropbouw
  • Ondersteunt het herstel bij spier en pees blessures.
  • Met pre-biotica Yea-Sacc levende gistcultuur ter bevordering van de darmflora
  • Puur en natuurlijk supplement. Geen kunstmatige toevoegingen
  • Geen suikers of zetmeel toegevoegd

Omschrijving

Hamco Muscle is een hoogwaardig voedingssupplement voor (sport) paarden in ontwikkelingsfase en voor oudere paarden die meer behoefte hebben aan bouwstoffen om in juiste conditie te blijven. Het bevat belangrijke essentiële aminozuren die zelf niet door het lichaam worden aangemaakt en het daarom extra belangrijk is om deze toe te voegen in het rantsoen. Deze essentiële aminozuren zorgen voor de juiste spieropbouw, kwaliteit van het kraakbeen en bindweefsel om goed te kunnen ontwikkelen en functioneren en om het paard te onderhouden.

Door tekorten in het rantsoen kunnen veel problemen ontstaan. Denk o.a. aan verhoogde kans op blessures, vertraagde groei, onvoldoende bespiering of spierverlies, stijve of stramme spieren, verkramping en gewrichtsproblemen. Aminozuren dragen verder bij aan een gezonde vacht, hardheid van de hoeven en de elasticiteit van de bloedvaten. Door extra toevoeging van hoogwaardige vitamines en organisch gebonden spoorelementen zoals Vitamine E en Selenium zorgt de Hamco Muscle voor soepele spieren, sneller herstel na intensieve arbeid of spierblessure en helpt spierbevangenheid te voorkomen.

Omdat het lichaam altijd bezig is met celvernieuwing voor de huid, vacht en de spieren is het belangrijk om altijd voldoende bouwstoffen op te nemen in het rantsoen als onderhoudsbehoefte, ook bij paarden die lichte tot matige inspanning leveren.

Het product zit verpakt in een emmer van 5 kg, voor een gebruik van ruim 2-3 maanden (paard/pony).

Hamco-Muscle

Hamco-Muscle