Hamco Supplementen

Diverse supplementen

Hamco Horse Care Center heeft diverse supplementen in het assortiment. Daarnaast bieden wij voedings-, gezondheids en trainingsadviezen.

Over onze Hamco supplementen

Hamco Horse Care Center staat bekend om zijn onderscheidende paardensupplementen en het leveren van maatwerk.

Bij Hamco stemmen we de voeding van een paard af op basis van zijn aanleg en de te verrichten arbeid. We houden dus rekening met de intensiteit van training en maken daarbij onderscheid tussen paarden die van zichzelf veel of juist weinig energie hebben en de wijze waarop van nature het zenuwstelsel wordt geprikkeld. In overleg stemmen we op basis van de aangedragen informatie over het paard de voeding af.

Om dit te kunnen bewerkstelligen heeft Hamco een geheel eigen en gevarieerd assortiment paardensupplementen ontwikkeld. Aangezien ruwvoer het fundament van een gezond paard blijft, is ons ruwvoeradvies het uitgangspunt. Met ons ruwvoeradvies spelen wij in op het type paard en de te verrichten arbeid. Daarnaast kunnen supplementen nodig zijn om een paard op zijn juiste energieniveau te brengen of voor de opbouw van zijn spieren.

Hamco Horse Care Center heeft een nauwe samenwerking met AgroNovo B.V. voor de verkoop en logistieke afhandeling van de diverse supplementen. Maak kennis met onze producten en laat je overtuigen door het resultaat! 

Altijd goede resultaten met Hamco producten

"Door de Hamco Derme Horse Spray te gebruiken is mijn paard weer mok-vrij. In het verleden heb ik met Hamco altijd goede resultaten behaald!"
Donna

Mok

Voor & na

Dit jaar kregen we de vraag om advies te geven voor een paard met eczeem/mok.

Zoals je op de eerste foto ziet had het paard al langer last van eczeem op het pijpbeen en de kogel van het achterbeen. Door Hamco Derma Horse Spray 1x per dag te gebruiken, is dit probleem in één maand verholpen. Het resultaat is te zien op de tweede foto in het hooi.

Mok

Voor & na

Na 3 maanden was Madelon volledig verholpen van mok.