Hamco Supplementen

Diverse supplementen

Hamco Horse Care Center heeft diverse supplementen in het assortiment. Daarnaast bieden wij voedings-, gezondheids en trainingsadviezen.

Over onze Hamco supplementen

Hamco Horse Care Center staat bekend om zijn onderscheidende paardensupplementen en het leveren van maatwerk.

Bij Hamco stemmen we de voeding van een paard af op basis van zijn aanleg en de te verrichten arbeid. We houden dus rekening met de intensiteit van training en maken daarbij onderscheid tussen paarden die van zichzelf veel of juist weinig energie hebben en de wijze waarop van nature het zenuwstelsel wordt geprikkeld. In overleg stemmen we op basis van de aangedragen informatie over het paard de voeding af.

Om dit te kunnen bewerkstelligen heeft Hamco een geheel eigen en gevarieerd assortiment paardensupplementen ontwikkeld. Aangezien ruwvoer het fundament van een gezond paard blijft, is ons ruwvoeradvies het uitgangspunt. Met ons ruwvoeradvies spelen wij in op het type paard en de te verrichten arbeid. Daarnaast kunnen supplementen nodig zijn om een paard op zijn juiste energieniveau te brengen of voor de opbouw van zijn spieren.

Hamco Horse Care Center heeft een nauwe samenwerking met AgroNovo B.V. voor de verkoop en logistieke afhandeling van de diverse supplementen. Maak kennis met onze producten en laat je overtuigen door het resultaat! 

Hamco-Fenol

De Hamco Fenol bestaat uit een mengsel van geselecteerde plantenextracten en natuurlijke oxidanten. Kan langduring gebruikt worden.

hamco-detox

Hamco-Detox

De Hamco Detox bestaat uit een mengsel van plantenextracten en een unieke combinatie van minerale die de spijsvertering van uw paard ondersteunt.

Hamco Magnesium Mix

Hamco Magnesium mix bevat een uitgebalanceerde mix van magnesiumzouten die verschillend opneembaar zijn en een positieve bijdrage leveren aan welzijn van het paard.

Hamco-Colon

Hamco Colon is een hoogwaardig voedingsupplement voor paarden ter verbetering van de darmgezondheid.

Hamco-Muscle

Hamco Muscle is een hoogwaardig voedingssupplement voor (sport) paarden in ontwikkelingsfase en voor oudere paarden die meer behoefte hebben aan bouwstoffen om in juiste conditie te blijven.

Hamco-Vital

De Hamco Vital bestaat uit een mix van hoog gedoseerde hoogwaardige vitamines, mineralen, organisch gebonden sporenelementen, aminozuur en Yea-Sacc levende gisten.

Altijd goede resultaten met Hamco producten

"Werkt erg goed bij paarden met (blinde) darm problemen. Het is een grote emmer waar je lang mee doet. Paarden hebben er snel baat bij en merkt duidelijk verschil."
anouk