Hamco-Vital

Hamco-Vital

Maak kennis met onze Hamco-Vital!

Omschrijving

De samenstelling van onze Vital bestaat uit een mix van hoog gedoseerde hoogwaardige vitamines, mineralen, organisch gebonden sporenelementen, aminozuur en Yea-Sacc levende gisten. Deze uitgebreide samenstelling maakt dit product uniek en kan op vele gebieden een waardevolle toevoeging zijn in het rantsoen van het paard. Zoals we weten zijn vitamines en mineralen essentieel voor een normale groei, ontwikkeling en goede gezondheid.

Organisch gebonden spoorelementen zijn belangrijk voor o.a. een sterk skeletsysteem, kraakbeen spieren en pezen. Ze dragen bij aan een gezonde en glanzende vacht, de kwaliteit van de hoeven, de verbetering van het afweer en immuunsysteem, opbouw van rode bloedlichaampjes en verbeteren de vruchtbaarheid.

Tekorten kunnen zich o.a. uiten in bewegingsstoornissen, kreupelheden, vruchtbaarheidsproblemen, bloedarmoede, slechte genezing van wonden, lusteloosheid, slecht verharen en nog vele andere (vage) klachten. De Hamco-Vital is inzetbaar om tekorten en of achterstanden in ontwikkeling aan te vullen. Ook bij ziekte, herstel of boxrust geeft de Hamco-Vital een goede boost om te herstellen en tekorten tegen te gaan.

Sensibele paarden die weinig krachtvoer verdragen kunnen de Hamco-Vital combineren met een ruwvoermengsel om alle benodigde voedingstoffen binnen te krijgen.

De Hamco-Vital kan ook ingezet worden als preventief. Door dagelijks dit supplement bij te voeren ben je verzekerd dat je paard alle essentiële voedingstoffen opneemt in zijn rantsoen.

Het product zit verpakt in een emmer van 5 kg voor circa 3 maanden gebruik voor een paard.

Hamco-Vital